AZULON_01_01
barraazulona

Avís de protecció de dades


En l’atenció a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter Personal, l’informem del següent:

Les dades recollides a través d’aquesta web pasaran a formar part d’un fitxer de dades, del qual el seu titular serà TRANSVALL SANTPEDOR SL. La finalitat d’aquest fitxer serà la gestió i prestació dels serveis solicitats a TRANSVALL SANTPEDOR SL per part dels usuaris de la web.

El titular de les dades subministrades podrà exercir dels seus drets d’accés, rectificació cancel·l ació i oposició de les dades mitjançant un correu electrònic a la direcció logvall@logvall.com

El responsable d’aquest fitxer és TRANSVALL SANTPEDOR SL; Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

Declaració de privacitat

Transvall Santpedor S.L. recopila i utilitza la informació personal per a la seva pròpia administració i per poder oferir als usuaris els serveis solicitats. Així mateix, Transvall Santpedor S.L. , fa ús de les dades personals per informar a l’usuari sobre els productes i serveis disponibles de Transvall Santpedor S.L. 

Transvall Santpedor S.L., no podrà posar a la venda, alquilar ni arrendar a tercers les seves llistes de clients.

Transvall Santpedor S.L. no podrà utilizar ni revelar informació personal confidencial sense el consentiment explícit de l’usuari.
Transvall Santpedor S.L., podria revelar o tenir accés a la informació personal si fos requerit per la llei o en la creença de bona fe de que tal acció és necessària per: donar conformitat a les lleis o respectar els procesos legals de Transvall Santpedor S.L. o del lloc.
Transvall Santpedor S.L., Gener 2008
E-mail: logvall@logvall.com
 

barraazulona

AVIS LEGAL© Copyright Transvall Santpedor S.L. 2008 - Pol.Ind. Pla de Santa Anna - Calle de la Coma. Nau 2 - 08272 - Sant Fruitós de Bages
 Tel: 93 876 07 01 - Fax: 93 876 06 16  --  logvall@logvall.com